Sitemizden ve Forumlarımızdan Haberler?
Moderatör: kaptangula
Sitemizden ve Forumlarımızdan Haberler?
Sevgili nostaljim üyeleri,
Forumlarımız her geçen gün sizlerin de önerileri doğrultusunda gelişmekte ve içerik olarak zenginleşmektedir..
Bu gelişmeler sizlere buradan duyurulacaktır..
27/10/2006 tarihi itibariyle Aile'm başlıklı forumumuz hizmete girmiştir..
Katılımlarınız ve katkılarınız için şimdiden teşekkürler..
Yönetim
Forumlarımız her geçen gün sizlerin de önerileri doğrultusunda gelişmekte ve içerik olarak zenginleşmektedir..
Bu gelişmeler sizlere buradan duyurulacaktır..
27/10/2006 tarihi itibariyle Aile'm başlıklı forumumuz hizmete girmiştir..
Katılımlarınız ve katkılarınız için şimdiden teşekkürler..
Yönetim
En son Ati10 tarafından 04 Şub 2007, 10:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Arkadaşlar bugün çok güzel bir yeniliğe daha imza attık..
mesaj gönderirken kullanabileceğiniz bir çok özellik ekledik..
bunlardan en dikkat çekicileri youtube ve google videoları forumlarımızdan izleme imkanı...
ilk denemeyi ben yaptım.. alttaki linke tıklayıp, ilk youtube videomuzu izleyebilirsiniz..
Gelecekte çok daha fonksiyonel bir site bizleri bekliyor...
http://www.nostaljim.org/BB/viewtopic.php?p=22191#22191
mesaj gönderirken kullanabileceğiniz bir çok özellik ekledik..
bunlardan en dikkat çekicileri youtube ve google videoları forumlarımızdan izleme imkanı...
ilk denemeyi ben yaptım.. alttaki linke tıklayıp, ilk youtube videomuzu izleyebilirsiniz..
Gelecekte çok daha fonksiyonel bir site bizleri bekliyor...
http://www.nostaljim.org/BB/viewtopic.php?p=22191#22191
sevgili arkadaşlar,
bu yıl 1.yaşımızın şerefine yılbaşı özel çekilişi için 5 adet çeyrek milli piyango bileti alınacaktır..
biletlere ikramiye çıkarsa, çıkan ikramiye "en çok mesaj atanlar" listesinde "top 10" a girenler arasında paylaştırılacaktır..
ancak, sırf mesaj sayısını arttırmak amacıyla, benzer türden, mesaj tekrarı niteliğinde gereksiz mesaj atanlar olduğu görüldüğünde çekilişe katılamayacaklardır..
bu yıl 1.yaşımızın şerefine yılbaşı özel çekilişi için 5 adet çeyrek milli piyango bileti alınacaktır..
biletlere ikramiye çıkarsa, çıkan ikramiye "en çok mesaj atanlar" listesinde "top 10" a girenler arasında paylaştırılacaktır..
ancak, sırf mesaj sayısını arttırmak amacıyla, benzer türden, mesaj tekrarı niteliğinde gereksiz mesaj atanlar olduğu görüldüğünde çekilişe katılamayacaklardır..
Re: Sitemizden ve Forumlarımızdan Haberler?
biletlerimize 3 adet amorti isabet etmiştir 
nostaljim ileriki yıllarda bu geleneğini sürdürecektir... bol şanslar

nostaljim ileriki yıllarda bu geleneğini sürdürecektir... bol şanslar

Merhaba "top10"a giren üyelerimiz,
yılbaşında ikramiye isabet eden biletlerimiz ile 9 şubat 2008 çekilişi için yeni biletler alınmıştır.
alınan biletlere ikramiye isabet ederse yine en çok mesaj atanlar listesinde ilk 10'a girenler arasında paylaştırılacaktır.
yılbaşında ikramiye isabet eden biletlerimiz ile 9 şubat 2008 çekilişi için yeni biletler alınmıştır.
alınan biletlere ikramiye isabet ederse yine en çok mesaj atanlar listesinde ilk 10'a girenler arasında paylaştırılacaktır.
biletlerimizin birine son 2 rakamına göre 6 ytl ikramiye isabet etmiştir..
2 adet daha bilet alınacaktır
2 adet daha bilet alınacaktır

arkadaşlar, çıkan parayla 9 mart çekilişi için 2 adet çeyrek bilet daha alınmıştır. ikramiye çıkarsa çekiliş tarihinde ilk 10'a giren üyeler arasında paylaştırılacaktır.