Bir paket margarin (eritilmiş) 2 yumurta (birinin akı ayrılacak) 5 çorba kaşığı şeker 4 çorba kaşığı hindistan cevizi kabartmatozu aldığı kadar un
Yapılışı; bütün malzemeler karıştırılıp yumuşak bir hamur elde edilir yuvarlak bezeler yapılarak önce yumurta akına daha sonra hindistan cevizine bulayarak pişirilir AFİYET OLSUN
Bir su bardağı süt Bir su bardağı sıvı yağ İki su bardağı ılık su ve kuru maya(tek sefer kullanılan kuru mayadandan mayanın kabarmasını beklemeden çok güzel oluyor)[/
Uzun zamandır yapmadığım dün enesin isteği üzerine yağtığım bisküvi pastası
Bisküvi Pastası
Daha önceleri muhallebisini kendim yapıyordum şimdi hazır puding ile yaptım yine çok güzel oldu daha kolay hem
bir paket kakaolu puding bir paket burçak bir paket kakaolu burçak bisküvi
pudingi pişirip bisküvileri içine batırıp dik bir şekilde tepsiye diziyoruz,soğuduktan sonra servis yaparken verv kesiyoruz sonuç yukarıdaki fotoğraftaki gibi oluyor
Yapılışı: Patatesler yıkanır ve kabukları ile birlikte fırında pişirilir.Daha sonra kabukları soyularak rendelenir içine kaşar ve tereyağıda rendelenerek karıştırılır.Sonra hazırlanan karışım güveç tabaklara yada borcama konularak üzerlerine yeniden kaşar rendesi eklenir ve pırında kızarana dek pişirilir. Ayrı bir yerde hazırlanan rus salatası üzerine dökülerek servis yapılır afiyet olsunnnnnnnnn